Kardinaalshoed

Budgetplant biedt u een groot assortiment aan groenblijvende bodembedekkers. Geniet ook tijdens de winter van mooie, groene bodembedekkers. Wij bieden u scherpe prijzen voor alle bodembedekkers, het hele jaar door. Profiteer van prijzen die gemiddeld 10% tot 30% goedkoper zijn dan bij andere tuincentra. Op zoek naar een groenblijvende bodembedekker? Bestel online uw groenblijvende bodembedekkers of kom langs in ons ruime tuincentrum van 30.000m².

Groenblijvende en winterharde bodembedekker

Kardinaalshoed oftewel Euonymus is een voorbeeld van een groenblijvende bodembedekker. Het blad blijft in de winter aan de plant en de kardinaalshoed dus het hele jaar door zorgt voor een groen beeld in de tuin. Verder is de kardinaalshoed winterhard. Dat betekent dat hij vorst goed kan verdragen.

Niet veeleisend

Kardinaalshoed groeit op elke normale bodem en kan in de zon, halfschaduw of schaduw staan. Voor bontbladige soorten geldt dat een bepaalde mate van zonlicht nodig is om de kleur van het blad te behouden.

Online je kardinaalshoed kopen bij Budgetplant

Wij hebben diverse soorten van de kardinaalshoed in ons assortiment, zoals de Kardinaalshoed Emerald ’n Gold en de Kardinaalshoed Harlequin. Heb je een geschikte gevonden? Plaats dan meteen je bestelling online. Wij bezorgen je bodembedekkers graag bij je thuis, maar je kunt natuurlijk ook je bestelling zelf bij ons af halen.

Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op.

 1. Japanse kardinaalshoed
  Japanse kardinaalshoed

 2. Kardinaalshoed Minimus
  Kardinaalshoed Minimus

 3. Japanse kardinaalshoed
  Japanse kardinaalshoed

 4. Japanse kardinaalshoed
  Japanse kardinaalshoed

 5. Japanse kardinaalshoed
  Japanse kardinaalshoed

 6. Kardinaalshoed Emerald 'n Gold
  Kardinaalshoed Emerald 'n Gold

 7. Japanse kardinaalshoed
  Japanse kardinaalshoed