Meer ontwerpvrijheid door onze bijzondere en exclusieve bomen

Zoeken naar die ene eyecatcher voor in de tuin van een klant of opdrachtgever kan een uitdaging zijn. Inmiddels staan er in iedere tuin al olijfbomen en oude fruitbomen; voor dit project wil je echt iets speciaals! Ons assortiment voor hoveniers en tuinarchitecten is, zonder te overdrijven, uniek in Nederland en overstijgt ieder ander aanbod.

Waarom Budgetplant XL?

Handgeselecteerde bomen en planten in unieke, nog nooit eerder vertoonde vormen

Grotere ontwerpvrijheid door ons veel grotere assortiment

Aangroeigarantie van drie maanden.

7 Dagen per week geopend, zonder afspraak

Maak kennis met onze bomen

Neem contact met ons op!

Heb je vragen of wil je informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons formulier of bel naar 077-354 2389. Onze bomenexpert helpt je verder.

Stel hier je vraag

Laat ook de klant ervaren wat groen kan doen

Wij groenspecialisten weten wat groen kan doen. De juiste boom op de juiste plek maakt het plaatje compleet. Voor de klanten van een hovenier of de opdrachtgevers van een tuinarchitect is dit misschien wat minder goed in te beelden; zij zijn dan óók van harte welkom in ons heuse bomenbos van 15.000m2. Zonder dat de klant of opdrachtgever overweldigd wordt door alle mogelijkheden zal hij wel ervaren hoe belangrijk deze aankoop is voor het uiteindelijke project. Kwaliteit, karakter, uitstraling; dat is het doel! Alle unieke exemplaren hebben wij overzichtelijk op ons terrein gezet, net zoals bij een kwekerij. Aanvullende informatie vind je er per soort en uiteraard staan onze bomenexperts paraat om te voorzien in professioneel advies.

Directe inkoop en eigen kwekerij

Budgetplant XL is ontstaan vanuit onze passie voor alles wat groen is en vanuit de vraag naar grotere, unieke planten en bomen voor in de tuin. Naast de particulier weet ook de zakelijke markt ons te vinden. Van hovenier tot tuinarchitect; alle disciplines ontvangen wij graag en voorzien wij van een goed advies. Steeds weer gaan wij op zoek naar de mooiste bomen en planten in heel Europa die wij rechtstreeks inkopen bij de kwekers. Daarnaast kweken wij ook zelf bomen op onze eigen kwekerij. Alle bomen en planten die je kunt bedenken kunnen wij leveren. Door onze rechtstreekse contacten met kwekers kunnen we foto’s opvragen van specifieke bomen en planten en een passende aanbieding maken, inclusief levering. Ben je voor die opdrachtgever met het huis in Amerikaanse stijl op zoek naar een specifieke Pinus met dito afmetingen? Vraag het Budgetplant XL!

Veel meer dan het reguliere assortiment

Bij Budgetplant XL vind je niet alleen het reguliere assortiment van olijfbomen en palmbomen. Hier vind je exclusieve bomen en planten in unieke vormen en kweekwijzen, afkomstig van kwekers uit heel Europa, ieder met hun eigen specialisme. En door onze grote inkoop kunnen wij al dit moois aanbieden tegen lagere prijzen dan elders. Naast ons bomenbos van 15.000m2 ligt ons tuincentrum van 30.000m2. Van bodembedekkers tot aan die grote unieke boom: je kunt hier in één klap alle benodigde bomen en planten inkopen of aan de klant laten zien.

Met zorg bezorgd en goed geregeld

Ook onze bezorgdienst heeft passie voor groen. Dit kun je met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Het enige wat jij hoeft te doen, is de mooiste boom uitzoeken. Wij regelen het transport. Tegen minimale kosten!

Exclusieve grote bomen kopen voor iedere opdrachtgever

Budgetplant XL is 7 dagen per week geopend en je kunt zonder afspraak terecht – en de klant of opdrachtgever ook! Wil je dat er een bomenexpert klaar staat met advies, dan kun je ook contact met ons opnemen om alvast tijd te reserveren. Ben je door je bezoek net zo enthousiast als wij over deze snoepwinkel aan bomen en planten? Vraag dan eens naar ons interessante spaarprogramma voor de zakelijke markt.