Retourneren

Het kan voorkomen dat je een product retour wilt sturen. Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. De kosten voor het transport van de retour zijn voor jouw eigen rekening. Budgetplant regelt de retourzending, de kosten hiervan zijn geraamd op maximaal €49,95 voor goederen op pallet geleverd in Nederland en België. De kosten voor een retourzending per post bedragen €9,95. Wanneer je de producten zelf aflevert bij Budgetplant in Venlo, zijn hier geen kosten aan verbonden. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, dient het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Budgetplant geretourneerd te worden. De planten dienen tussentijds met zorg uit de verpakking gehaald en van water voorzien te worden, om zo schade en uitdroging te voorkomen.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht stuur je ons een mail hier. Je kunt eventueel gebruik maken van het model herroepingsformulier, download hier het formulier. Na ontvangst van jouw retourmelding zullen wij het orderbedrag inclusief verzendkosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Uitzonderingen retourneren

Voor planten die geleverd worden als wortelgoed/blote wortels geldt géén herroepingsrecht. Deze planten zijn beperkt houdbaar en verdragen het niet om lang in de verpakking te blijven.

Onze gegevens

Tuinplantencentrum Jacobs Venlo B.V.
Landweerweg 12a
5915 PC Venlo
(0)77 205 87 31
KvK nummer 12030820
BTW nummer NL8158.72.835.B.01