Amberboom

De Amberboom haagplant, in het latijn de Liquidambar styraciflua genoemd, is uitstekend geschikt is om als haagplant te gebruiken. Het is een bladverliezende haagplant met als sierwaarden de vorm van het blad, de spectaculaire herfstkleuren en de opvallende kurklijsten op oudere takken.

Amberboom kant en klaar haag kopen?

Amberboom hagen zijn veelal te koop als kant en klaar haag. Het grote voordeel van een kant-en-klare Liquidambar styraciflua haag is dat de tuin meteen een mooie dichte volle haag heeft. De Amberboom kant en klaar haag kan ook het gehele jaar geplant worden, behalve wanneer het vriest.

Aanbod van haagplanten bij Budgetplant

Budgetplant heeft een uitgebreid assortiment van haagplanten. Op zoek naar een groenblijvende of een bladverliezende haag? Of een hoge of een lage haag? Budgetplant heeft een zeer ruime keuze! Populaire haagsoorten zijn bijvoorbeeld de laurierkers, groene beuk, Taxus, Hulst, Glansmispel en Ierse klimop. Maar ook de inheemse soorten als Meidoorn, Veldesdoorn en Bottelroos hagen.

Uitstekende kwaliteit Amberboom haagplanten voor een scherpe prijs

Omdat wij met vaste kwekers werken en we direct vanuit deze kwekerijen kunnen leveren, kan Budgetplant goede kwaliteit haagplanten leveren tegen een scherpe prijs. Daarnaast geven we voor onze planten, met uitzondering van het wortelgoed, een aangroeigarantie.

Online je amberboom kopen

Heb je een keuze gemaakt uit ons assortiment amberbomen? Dan kun je online eenvoudig een bestelling plaatsen. Twijfel je over de hoeveelheid amberbomen die je nodig hebt? Maak dan gebruik van onze rekentool, hier worden het aantal stuks dat je nodig hebt berekend. Je kunt de bestelling bij je thuis laten bezorgen, maar het is ook een mogelijkheid om je bestelling bij ons afhalen. Heb je advies nodig of heb je vragen over het bestellen? Neem dan contact met ons op

Er zijn geen producten gevonden