Dwergmispel

Budgetplant biedt jou een groot assortiment aan groenblijvende bodembedekkers. Geniet ook tijdens de winter van mooie, groene bodembedekkers. Wij bieden je scherpe prijzen voor alle bodembedekkers, het hele jaar door. Profiteer van prijzen die gemiddeld 10% tot 30% goedkoper zijn dan bij andere tuincentra. Op zoek naar een groenblijvende bodembedekker? Bestel online jouw groenblijvende bodembedekkers of kom langs in ons ruime tuincentrum van 30.000m².

Groenblijvende en winterharde bodembedekker

Dwergmispel is een groenblijvende, tapijtvormende bodembedekker. Dwergmispel is de Nederlandse naam voor Cotoneaster. Dat de dwergmispel groenblijvend is, betekent dat deze plant ook in de winter zijn blad behoudt en zorgt voor een groene kleur in de tuin. Verder is de dwergmispel winterhard. Hij is dus goed bestand tegen de vorst en overleeft de winter moeiteloos.

Zeer sterke en gemakkelijke plant

Budgetplant biedt twee soorten dwergmispel aan, namelijk Cotoneaster dammeri en Cotoneaster ‘Queen of Carpets’. De dwergmispel groeit op elke grondsoort, maar heeft het liefst een voedzame, humusrijke bodem. Verder staat hij graag in de volle zon of halfschaduw.

Bestel je dwergmispel bij Budgetplant

Je kunt bij ons online je favoriete dwergmispel kopen. Laat de bestelling bij je thuis bezorgen of kom langs in onze winkel om je bodembedekkers zelf af te halen.

Neem contact met ons op als je vragen hebt of als advies wilt over onze dwergmispel.