Laat je voordeel groeien!

Vanaf nu kun je bij Budgetplant punten sparen! Via ons eigen spaarprogramma Spaarplant ontvang je 1 punt voor iedere besteedde euro, in winkel en online in onze webshop. Als Spaarplant lid profiteer je van allerlei voordelen, zoals kortingen, gratis producten en leuke services. Hoor jij al bij onze Spaarplant club? Ontdek jouw voordeel in de app!

Hoe werkt het?

Een pas die je nooit kwijtraakt

Je Spaarplant pas is helemaal digitaal en staat in de Spaarplant app. Super handig want zo heb je hem altijd bij je! 

Online sparen?

 1. Plaats een bestelling via onze webshop
 2. Vink in de check-out ‘ja ik wil punten sparen’ aan
 3. Je wordt doorverwezen naar de Spaarplant app
 4. Vul hier jouw e-mailadres in
 5. De punten worden toegevoegd aan jouw account

Heb je al een Piggy account? Tijdens het plaatsen van jouw bestelling kun je inloggen in jouw Piggy account en worden de Spaarplantpunten toegekend. 

In de winkel sparen?

 1. Ga naar de app via deze link (of scan de QR-code van de borden in de winkel)
 2. Maak een account aan met jouw e-mailadres
 3. Scan aan de kassa jouw (digitale) Spaarplant kaart
 4. De punten worden toegevoegd aan je account

Wil je liever een spaarkaart voor aan je sleutels of in je portemonnee? Dat kan, kom naar de winkel en we helpen je met het registreren van een Spaarplantkaart.

Verzilveren
Heb je punten gespaard? Deze kun je inwisselen voor leuke kortingen en producten, een compleet overzicht vind je in de app

Hoe werkt het?
Je kunt zowel in de winkel als in de webshop gebruikmaken van deze acties.

In de winkel
Verzilver voordat je naar de winkel komt in de Piggy app de beloning(en) die je wil. Neem in de winkel het product of de producten mee naar de kassa en bevestig tijdens het afrekenen het verzilveren van de beloning.

Gebruik je de app niet? Het verzilveren kan ook aan de kassa. Neem het product en jouw Spaarplant pas mee naar de kassa en meld dat je Spaarplant lid bent en gebruik wilt maken van de actie. Onze medewerker helpt je verder.

In de webshop
Verzilver in de Piggy app de gewenste webshop beloning(en). Je ontvangt per mail een kortingscode. Ga naar de webshop en stop het product (of producten) in je winkelmand. Bij het afrekenen kun je de kortingscode invoeren, de korting wordt dan verrekend.

Jouw voordelen

Voor iedere besteedde euro ontvang je 1 punt, jouw punten kun je inwisselen voor fijne kortingen en leuke producten. Daarnaast ontvang je €2,50 korting op de bezorgkosten van jouw online bestelling en geniet je in onze winkel van een gratis kop koffie of thee. Ook blijf je op de hoogte van acties, en op basis van jouw voorkeuren ontvang je persoonlijke tips en aanbiedingen. En weet je...het is helemaal gratis. Word jij lid van onze Spaarplant club? 

Voorwaarden

Door deel te nemen aan Spaarplant ga je akkoord met de voorwaarden en het privacybeleid van het Piggy platform, met daarop aanvullend:

 1. Punten blijven maximaal 1 jaar geldig. Twee keer per jaar laten wij alle punten die op dat moment 1 jaar of ouder zijn vervallen. We sturen je ruim van tevoren een mail om je te attenderen op de punten die komen te vervallen. 
 2. Je wordt aangemeld voor de Spaarplant updates (Spaarplant acties en persoonlijke tips en aanbiedingen) en voor de Budgetplant nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment afmelden voor zowel de Spaarplant updates als de Budgetplant nieuwsbrief.