Op Budgetplant.nl kunt u snel en eenvoudig uw buxus kopen. Bij Budgetplant bent u aan het juiste adres voor topkwaliteit haagplanten, scherpe prijzen en een unieke bezorgservice. De prijzen voor een buxus liggen gemiddeld 10 tot 30% lager dan uw gewend bent. Dit zijn geen eenmalige lokkertjes, maar prijzen die wij u het hele jaar door aanbieden. Wij bezorgen uw gekochte buxus tevens voor een lage prijs bij u thuis. Een buxus kopen was nog nooit zo gemakkelijk! U kunt de buxus ook zelf afhalen in ons tuincentrum in Venlo. Hier ziet u het gehele assortiment aan haagplanten, bodembedekkers en potterie. 

Welke buxus heeft Budgetplant te koop?

U kunt diverse buxus soorten kopen. Bij Budgetplant kunt u terecht voor het kopen van de Buxus Sempervirens. Deze haagplant is ideaal voor het creëren van een buxushaag. Op onze webshop vindt u alle specifieke productinformatie van deze buxus soort, zoals de prijsinformatie en onderhoud tips.

Buxus planten kopen bij Budgetplant

Op welke manieren kunt u uw buxus planten kopen bij Budgetplant? U kunt zowel online als in ons tuincentrum terecht voor het buxus kopen. Online koopt u uw buxus op onze webshop, waar u tevens meteen de bezorging van uw bestelling in orde kunt maken. Daarnaast bent u altijd van harte welkom in ons tuincentrum in het Nederlandse Venlo. Hier staan onze medewerkers voor u klaar om u te voorzien van een persoonlijk advies bij de aankoop van een buxus. Na de aankoop van uw buxus kunt u starten met het buxus planten. Bij het planten dient u altijd rekening te houden met de plantafstand. Ook hierin adviseren wij u graag.

Snel en gemakkelijk uw buxus online kopen

Zoals u weet kunt u bij Budgetplant online uw buxus kopen. De gebruiksvriendelijke webshop budgetplant.nl stelt u in staat om op een snelle manier het gewenste aantal buxus planten te bestellen. De buxus wordt vaak gebruikt om een buxushaag te creëren, het is in dat geval handig om te weten hoeveel buxus planten u nodig heeft. Onze geïmplementeerde rekentool berekent voor u het aantal benodigde planten voor u buxushaag. Aan de hand van uw postcode berekenen wij voor u de verzendkosten, zodat u een totaalbeeld krijgt van uw buxus bestelling. In onze beveiligde betaalomgeving kunt u direct afrekenen met behulp van onder andere MasterCard of iDeal.

Kan ik bij Budgetplant buxusboompjes kopen?

Budgetplant heeft 3 verschillende buxusboompjes in hun assortiment zitten. Zo bieden wij buxusboompjes met kluit, buxusboompjes in pot en daarbij ook de buxus planten met wortelgoed aan. Deze buxusboompjes kunt u uiteraard ook online bij Budgetplant kopen. De buxusboompjes verschillen van elkaar op het gebied van de grootte van de plant.