Een laurier kopen voor een haag is erg populair, omdat deze laurieren bijzonder geschikt zijn als haagplant. De naam laurier wordt eigenlijk ten onrechte gebruikt, want de letterlijke vertaling van de Latijnse naam (Prunus laurocerasus) is laurierkers. De laurier is wordt daardoor ook nog wel eens verward met het kruid voor in eten. Maar de laurier haagplant is een makkelijke plant die het hele jaar door prachtig groen blijft. 

Wanneer kan ik het beste een laurier kopen en planten?

Laurier planten kopen kan het hele jaar door bij Budgetplant.nl. Er zijn diverse laurier planten te koop, met wortelgoed, met kluit of in een pot. De laurieren in pot kunnen het gehele jaar door geplant worden. De laurieren met kluit en wortelgoed alleen in het voorjaar en najaar.

Wij leveren alle haagplanten uit de volle grond en rechtsstreek vanuit de kwekerij, zo kunt u altijd een vers product verwachten. Echter let op met het inplanten in de wintermaanden, de laurier kan niet geplant worden met vorst.

 

Budgetplant en zijn formule

Bij Budgetplant is niet zomaar een laurier te koop. Wij bij Budgetplant hebben alleen de beste Laurieren te koop. Wij sparen kosten noch moeite om al onze enthousiaste klanten een zo groot mogelijk assortiment aan te bieden op het gebied van planten, bomen, potterie en tuinbenodigdheden met een onovertroffen prijs/kwaliteitverhouding.

Een laurierboom kopen doet u bij Budgetplant

De beste Laurierbomen kopen doet u natuurlijk bij niemand anders dan bij Budgetplant. Wij sparen kosten noch moeite om al onze enthousiaste klanten slechts de allerbeste planten, bomen, potterie en tuinbenodigdheden aan te bieden tegen alleen de aller scherpste prijzen. Budgetplant, simpelweg de beste!

Alleen de beste laurierstruik kopen

Wilt u slechts laurierstruiken kopen met de onovertroffen prijs/kwaliteitverhouding? Dan bent u bij Budgetplant aan het goede adres. Dankzij slimme inkoop, efficiënt gebruik van ons personeel, een sobere doch professionele presentatie van al onze producten en andere kostenbesparende technieken kunnen wij onze klanten mooie producten aanbieden tegen prijzen die gemiddeld 10 tot zelfs 30% scherper dan die van onze concurrenten!

Online of offline een laurierplant kopen

Online of offline, bij Budgetplant zijn altijd laurier planten te koop. Wilt u snel en gemakkelijk online Laurier planten kopen dan doet u dit via de van alle mogelijk relevante informatie voorziene webshop van Budgetplant. Liever gezellig ons assortiment in levende lijve bekijken in onze winkel? Kom dan naar de Landweerweg 12a in Venlo en laat u helpen door onze enthousiaste werknemers die u graag verder helpen met het beantwoorden van al uw vragen en die u graag voorzien van een degelijk advies! Tot snel!