We hebben de diverse Laurier soorten alvast voor u op een rij gezet

De laurierkers is misschien wel de bekendste soort laurier die er is. Ook genieten van een mooie laurierkers in uw tuin? Bestel dan snel u laurieren op Budgetplant.nl. Op onze webshop bestelt u snel en gemakkelijk uw favoriete laurierkers. U profiteert van de scherpste prijzen, die gemiddeld 10 tot 30% lager liggen dan bij de concurrenten. Geen wekelijkse lokkertjes, deze prijzen gelden het hele jaar door. Onze unieke bezorgservice zorgt ervoor dat de laurieren voor een lage prijs bij u thuis worden bezorgd. Liever u haagplanten afhalen? Geen probleem, u bent van harte welkom in ons tuincentrum in Venlo.

We hebben de diverse Laurier soorten alvast voor u op een rij gezet

                         

Laurierkers

Prunus laurocerasus 'Caucasica'

 

 

Portugese laurierkes

 

Portugese laurierkers

Prunus lusitanica 'Angustifolia'

 

 

 

Laurierkers haag 

Laurierkers is eigenlijk de algemene naam voor een grote groep haagplanten, die in Nederland zeer populair is. Veel mensen kiezen voor de laurierkers haag omdat deze het hele jaar door groen blijft, waardoor de bladeren er niet afvallen. Dat men het hele jaar door kan genieten van een groene laurierhaag is meteen ook de reden voor de populariteit van deze haagplant.

Prunus laurierkers

De originele Latijnse naam voor de laurierkers is prunus laurocerasus, maar vaak wordt de benaming prunus laurierkers gebruikt. Laurier, laurierkers of prunus laurierkers? Vaak wordt de voorkeur gegeven aan de naam laurierkers in plaats van laurier, omdat deze nog wel eens door elkaar gehaald kan worden met de laurier kruiden. Budgetplant verkoopt diverse soorten laurieren, in diverse hoogtes en zowel als pot, kluit en wortelgoed. 

Inzetbaar als haagplant

Een laurier kan goed ingezet worden als haagplant, maar ook als losse sierstruik. De plant heeft een brede en gespreide kroon met over het algemeen langwerpige bladeren. De kleur varieert van frisgroen tot donkergroen naarmate de laurier ouder worden. De laurierkers behoort tot de wintergroene planten, waarvan de meeste soorten ook winterhard zijn.  

Laurierkers online kopen

Ons aanbod aan laurierkers planten bestaat uit diverse soorten laurierkers, waaronder de prunus laurocerasus ‘Novita’. Via onze webshop kunt u met behulp van een paar eenvoudige stappen snel uw laurierkers kopen. De laurierkers is het hele jaar door te koop, maar in de zomermaanden niet leverbaar. Wilt u toch graag al bestellen in de zomermaanden? Dat kan natuurlijk, dan profiteert u tevens van een mooie vroegboekkorting. Let op: vroegboekkorting is alleen van toepassing bij kluit en wortelgoed.

Laurierkers op stam

De laurierkers op stam is een snelgroeiende struik die kan groeien tot een hoogte van 1 tot 5 meter. De laurierkers op stam ziet eruit als een mooie laurierboom, die zowel geschikt is voor kleinere als grotere tuinen. In de beginfase, als de plant nog jong is, zijn de bladeren mooi lichtgroen van kleur. Naarmate de laurierkers ouder wordt, verkleuren de bladeren naar donkergroen. In de zomerperiode ontstaan rode vruchten, die in een latere fase veranderen in de kleur zwart. De laurierkers snoeien kan gedaan worden in alle maten en vormen, het is mogelijk om deze in elke variant te snoeien.

Laurierkers prijs

Budgetplant staat bekend om zijn vaste lage prijzen, die het hele jaar door gelden. Dat de laurierkers prijs zo laag ligt, heeft te maken met het feit dat de onze laurieren rechtstreeks vanuit de kwekerij komen. Er is geen sprake van tussenkomst van een groothandel, waardoor wij ook een snelle levering kunnen realiseren. Wacht niet langer, profiteer van de lage prijs en bestel uw laurierkers vandaag nog in onze webshop.