We hebben de diverse Taxus soorten alvast voor u op een rij gezet

Een taxushaag kopen is altijd een goede investering! De taxus heeft een mooie stijlvolle uitstraling, is een zeer onderhoudsvriendelijke en kan heel oud worden. Met zoveel goede eigenschappen is een taxushaag iedere cent dubbel en dwars waard. Bij Budgetplant.nl kunt u diverse soorten en maten Taxushagen kopen. Op Budgetplant.nl kunt u snel en eenvoudig uw taxushaag planten kopen en thuis laten bezorgen. Het is ook mogelijk om uw bestelling in ons tuincentrum 30.000 m² tellende tuincentrum af te halen. Wij zorgen dat uw bestelling voor u klaar ligt!

Taxus media Hicksii

Venijnboom Hicksii

Taxus media 'Hicksii'

Taxus media Hilli

Venijnboom Hilli

Taxus media 'Hillii'

Venijboom Taxus baccata 

Venijnboom taxus baccata

Taxus baccata 

Diverse soorten Taxushaag te koop

Onder de naam ‘Taxus’ vallen diverse Taxushaag soorten. Bij Budgetplant.nl hebben wij drie soorten taxushaag in ons assortiment; De Taxus Baccata, de Taxus media ‘Hicksii’ en de Taxus media ‘Hilli’. Daarnaast heeft u onze webshop de keuze uit diverse planttypes. Zo hebben wij de taxushaag met wortelgoed, met kluit en de Taxus in pot. Op de productpagina van de taxus kunt u meer informatie vinden over het type product dat u het beste kunt bestellen.

Goedkope taxushaag bij Budgetplant.nl

De Taxus is een langzaam groeiende haagplant en is daarom duurder in de aanschaf dan de meeste andere haagplanten. Door ons geoptimaliseerde ontwikkelproces kunnen wij bij Budgetplant u toch een goedkope taxushaag bieden. Wij werken samen met een groot aantal gespecialiseerde kwekers waardoor wij doorlopend een groot aantal taxushaag planten kunnen leveren. Mocht u een goedkope taxushaag bij ons bestellen dan worden deze zonder onze tussenkomst rechtstreeks vanuit de kwekerij bij u thuis geleverd. Hierdoor kunnen wij ook de taxushaag tegen budgetprijzen aanbieden.

Wij hebben altijd een scherpe taxushaag prijs

Onze taxushaag prijs ligt gemiddeld 10% tot 30% lager dan bij andere tuincentra. Dit zijn geen wekelijkse lokkertjes, maar deze prijs van de taxushaag kunnen wij hele jaar door aanbieden. Op onze website kunt u snel en eenvoudig uw taxushaag bestellen. Wij hebben een handige rekentool ontwikkeld waarmee u tijdens het bestellen de taxushaag prijs per meter kunt berekenen. Vul het aantal meters in en de website rekent uit hoeveel taxushaag planten u nodig heeft. U heeft dus altijd het juiste aantal en u hoeft niet bang te zijn dat u te weinig planten besteld. Wacht dus niet langer en bestel snel uw gewenste aantal taxus planten en profiteer van onze lage taxushaag prijs!