Ons assortiment olijfbomen

Wilt u graag een olijfboom kopen? Bij Budgetplant koopt u de olijfboom Olea europaea voor de beste prijs. Het is een boom die langzaam groeit maar wel het hele jaar door zijn groene kleur behoudt. Kenmerkend voor deze olijfboom zijn de lange, smalle bladeren in de kleur grijs gecombineerd met groen en de unieke robuuste stam. Als u lange tijd van deze mooie, groene olijfboom wilt genieten, zet de boom dan op een warme en tevens zonnige plek. Bij Budgetplant kunt u voor de olijfboom zowel online als in ons tuincentrum terecht. Voor advies kunt bij onze gespecialiseerde medewerkers terecht.

Waarom kiezen voor een olijfboom?

Een olijfboom is een welkome aanvulling voor iedere tuin. Zeker tijdens de bloei is het een zeer mooie boom. Laat in de zomer start de bloei van de olijfboom. In eerste instantie zullen er trossen van witte bloemen zichtbaar worden. Later worden dit natuurlijk olijven. De olijven zijn eerst groen van kleur. Uiteindelijk zijn de olijven paars van kleur.

Een olijfboom in de volle grond is in principe winterhard tot circa -10 graden Celsius. In een pot is de kluit van de olijfboom gevoeliger voor vorst. Wij raden aan om de pot voor het inplanten aan de binnenkant de isoleren met noppenfolie. Hierdoor kan de olijf in de winter buiten blijven staan, maar het is wel belangrijk deze in de winter op een zonnige en beschutte plek neer te zetten. Het is ook mogelijk om de buitenkant van de pot af te dekken tegen de kou of de olijfboom in de winter in een kas te plaatsen.

Profiteer van een scherpe olijfboom prijs

Olijfbomen kopen doet u natuurlijk bij Budgetplant. Bij ons vindt u olijfbomen voor de laagste prijsgarantie. Vanwege onze intensieve samenwerkingen met diverse kwekerijen kunnen wij u een scherpe prijs bieden. Onze prijzen liggen gemiddeld 10% tot 30% lager dan u gewend bent. Vanwege deze samenwerking kunnen wij ook een levering op korte termijn garanderen. Zo hoeft u nooit lang te wachten op uw olijfboom.

Online olijfbomen kopen bij Budgetplant

Heeft u besloten om de olijfboom te kopen? Dan is online bestellen de snelste manier om dit te doen. Ons bestelproces bestaat uit enkele stappen die u eenvoudig kunt doorlopen. U maakt een keuze tussen afhalen of bezorgen. U kunt de olijfboom bij ons ophalen in ons tuincentrum, maar u kunt ook voor onze bezorgservice kiezen. Onze bezorgservice zorgt voor een snelle levering bij u thuis.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom in ons tuincentrum in Venlo. Verspreid over 30.000 m² vindt u hier een groot deel van ons assortiment. LET OP: niet alle planten zijn in onze winkel aanwezig. Onze medewerkers staan hier voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.